Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σκίζει το "FRIENDS MANIFEST" του Ζήση Ρούμπου

Από τις 3 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος μας μυούν στην αληθινή έννοια της φιλίας.


Η παράσταση που είναι γραμμένη και σκηνοθετιμένη από τον Ζήση ανεβαίνει στο θέατρο "ABATON" και θα διαρκέσει για 16 παραστάσεις.

Πρόκειται για μια απολαυστική παράσταση με αστείρευτες στιγμές γέλιου, καθώς οι δύο ιδιαίτερα ταλαντούχοι ηθοποιοί πρέπει να είναι ταυτόχρονα και εφευρετικοί πάνω στη σκηνή διότι κλίνονται και να αυτοσχεδιάσουν υπό τις εντολές του κοινού.

Τελικά στο "FRIENDS MANIFEST" η φιλία μεταξύ δύο ανδρών να αποτελείται από αγάπη δίχως όρια και χωρίς φραγμούς. Μια αγάπη με τα "πάνω" και τα "κάτω" της που στο πέρας χρόνου συναντά πολλές στιγμές αδυναμίας, γέλιου, παιχνιδιού και προβλημάτων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Δύο κολλητοί, ο Μάρκος και ο Άγγελος, μας διηγούνται το χρονικό της φιλίας τους και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο.

Το FRIENDS MANIFEST είναι η δεύτερη σε σειρά παράσταση από την τριλογία MANIFEST του Ζήση Ρούμπου.

Εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία, με την τεχνική της αφηγηματικής παντομίμας: οι ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του.

Άλλοτε δραματικό, αλλά κυρίως κωμικό, το "FRIENDS MANIFEST" απευθύνεται σε όσους υπήρξαν φίλοι με κάποιον και απαντά στο αιώνιο ερώτημα: Τι κάνεις όταν το πάτωμα είμαι λάβα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου